» Фирма МИРА ЕООД - Кюстендил си партнира с фирма Koehler - Германия, която е дългогодишен лидер на световния пазар в производството на термо хартия.

Хартиената фабрика Koehler Group има над 200 годишна история, което само по себе си говори за успех, иновации, стандарт и качество.

Днес термо хартията може да бъде намерена във всички области на всекидневния живот: ролките за касови апарати в супермаркетите, банкоматите в банките, факсовете във офисите и др. Бързата диверсификация на употреба се осъществява посредством стационарните подобрения в производителността и надеждността на термо хартия в такива аспекти като стабилност на изображения, годност на печат и свойства на термична устойчивост. С цел да отговори на непрекъснато нарастващото търсене на термо хартия, Koehler продължава да инвестира в работата си, където са най-ефективните и най-съвременните производствени мощности. Точно заради тези фактори фирма МИРА ЕООД продължава да си партнира с утвърдените на всеки континент лидери в бранша.